Φωτια Αρκαδια / Umesoaxzixovsm - Χωριά και οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η απειλή συνεχίζεται.

Φωτια Αρκαδια / Umesoaxzixovsm - Χωριά και οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η απειλή συνεχίζεται.. Με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα νοσηλεύονται δύο πυροσβέστες στην αρκαδία. Συγκλονίζει το βίντεο, που δείχνει μια οικογένεια στην αρκαδία να περνάει μέσα από τις φλόγες, και πέρασαν κυριολεκτικά μέσα από τη φωτιά στο λιβαδάκι γορτυνίας, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους. Για 8η μέρα καίει η φωτιά στην εύβοια: Η απάντηση για τη φωτιά που άφησε με ανοιχτό το στόμα τους ρουμάνους πυροσβέστες. Χωριά και οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η απειλή συνεχίζεται.

Πέρα από την απειλή στην αρκαδία, όπου συνολικά δόθηκε εντολή εκκένωσης σε 21 οικισμούς, υπάρχει φόβος η φωτιά να κατευθυνθεί και πάλι προς περιοχές της ηλείας και γι' αυτό έχει. «πήρα τηλέφωνο τον κύριο ταξίαρχο από την τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω. Εδε για αξιωματικό της ελ.ασ. Οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. Η φωτιά συνεχίζει να καίει τα πάντα στο πέρασμά της στην περιοχή της γορτυνίας, στην αρκαδία.

Fohzrvtz70f4mm
Fohzrvtz70f4mm from www.arcadiaportal.gr
Μέσα στο χωριό δωδεκάμετρο οι… γεννήτρια ρεύματος μεταβαίνει στη χώρα γορτυνίας. Το συγκινητικό βίντεο του up stories για τον εθελοντή πυροσβέστη που πέθανε στη φωτιά στην ιπποκράτειο. Η απάντηση για τη φωτιά που άφησε με ανοιχτό το στόμα τους ρουμάνους πυροσβέστες. Ελικοπτερο ερικσον ανεφοδιαζεται στο λαδωνα ποταμο. Δημοσιογράφος δάκρυσε on air (βίντεο). Η φωτιά στην αρκαδία μαίνεται με το πύρινο μέτωπο να είναι ισχυρό στη γορτυνία. Με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα νοσηλεύονται δύο πυροσβέστες στην αρκαδία. Τρεις πυροσβέστες μεταφέρθηκαν σε τοπικά κέντρα υγείας, καθώς τραυματίστηκαν στα μέτωπα της φωτιάς που μαίνεται στην αρκαδία.

Για 8η μέρα καίει η φωτιά στην εύβοια:

Η πελοππόνησος βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού με ισχυρά πύρινα μέτωπα να απειλούν τόσο την. Ολονύχτια μάχη για να σταματήσουν τη φωτιά στη γορτυνία δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πύρινο μέτωπο πολλών χιλιομέτρων. Ηρωικές μάχες με τις φλόγες. Χωριά και οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η απειλή συνεχίζεται. Προληπτική εκκένωση της κοινότητας λάλα λόγω αναζωπύρωσης. Για αρκετά δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο είναι μέσα στη φωτιά! Δημοσιογράφος δάκρυσε on air (βίντεο). Συγκλονίζει το βίντεο, που δείχνει μια οικογένεια στην αρκαδία να περνάει μέσα από τις φλόγες, και πέρασαν κυριολεκτικά μέσα από τη φωτιά στο λιβαδάκι γορτυνίας, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους. Καρέ καρέ οι ρίψεις νερού από ελικόπτερο λέκκας από εύβοια: Η φωτιά συνεχίζει να καίει τα πάντα στο πέρασμά της στην περιοχή της γορτυνίας, στην αρκαδία. Εργα για την αρκαδία υπέγραψε ο περιφερειάρχης πελοποννήσου… Έκλεβαν καλώδια χαλκού και προκάλεσαν φωτιά. Πέρα από την απειλή στην αρκαδία, όπου συνολικά δόθηκε εντολή εκκένωσης σε 21 οικισμούς, υπάρχει φόβος η φωτιά να κατευθυνθεί και πάλι προς περιοχές της ηλείας και γι' αυτό έχει.

Τιτάνια μάχη με τις αναζωπυρώσεις, ανθρώπινες αλυσίδες από τους κατοίκους. Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της ελλάδας. Χωριά και οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η απειλή συνεχίζεται. Το συγκινητικό βίντεο του up stories για τον εθελοντή πυροσβέστη που πέθανε στη φωτιά στην ιπποκράτειο. Η φωτιά συνεχίζει να καίει τα πάντα στο πέρασμά της στην περιοχή της γορτυνίας, στην αρκαδία.

2j3kio0udorwsm
2j3kio0udorwsm from www.skai.gr
Χωριά και οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η απειλή συνεχίζεται. Βρέθηκε εμπρηστής να βάζει γκαζάκια κάτω από δέντρα στα λουτρά γιάλτρων. Το συγκινητικό βίντεο του up stories για τον εθελοντή πυροσβέστη που πέθανε στη φωτιά στην ιπποκράτειο. Η πελοππόνησος βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού με ισχυρά πύρινα μέτωπα να απειλούν τόσο την. Η φωτιά που ξέσπασε στη γορτυνία αρκαδίας οδεύει εκτός ελέγχου σύμφωνα με τοπικά μέσα. Οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. «πήρα τηλέφωνο τον κύριο ταξίαρχο από την τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω. Τιτάνια μάχη με τις αναζωπυρώσεις, ανθρώπινες αλυσίδες από τους κατοίκους.

Ολονύχτια μάχη για να σταματήσουν τη φωτιά στη γορτυνία δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πύρινο μέτωπο πολλών χιλιομέτρων.

«πήρα τηλέφωνο τον κύριο ταξίαρχο από την τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω. Γερμανικά κομβόι έχουν παρκάρει στο στάδιο του πύργου, με σκοπό να αναχωρήσουν προς αρκαδία το πρωί της. Η απάντηση για τη φωτιά που άφησε με ανοιχτό το στόμα τους ρουμάνους πυροσβέστες. Ολονύχτια μάχη για να σταματήσουν τη φωτιά στη γορτυνία δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πύρινο μέτωπο πολλών χιλιομέτρων. Η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. Εδε για αξιωματικό της ελ.ασ. Προπονήτρια αποβλήθηκε από τους ολυμπιακούς αγώνες γιατί γρονθοκόπησε άλογο (βίντεο). Προληπτική εκκένωση της κοινότητας λάλα λόγω αναζωπύρωσης. Με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα νοσηλεύονται δύο πυροσβέστες στην αρκαδία. Ηρωικές μάχες με τις φλόγες. Τρεις πυροσβέστες μεταφέρθηκαν σε τοπικά κέντρα υγείας, καθώς τραυματίστηκαν στα μέτωπα της φωτιάς που μαίνεται στην αρκαδία. Για αρκετά δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο είναι μέσα στη φωτιά! Εργα για την αρκαδία υπέγραψε ο περιφερειάρχης πελοποννήσου…

Με προσπάθεια και τύχη η φωτιά θα ελεγχθεί η στιγμή που ελικόπτερο επιχειρεί στο μέτωπο στις καματριάδες. «πήρα τηλέφωνο τον κύριο ταξίαρχο από την τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω. Χωριά και οικισμοί έχουν εκκενωθεί και η απειλή συνεχίζεται. Ελικοπτερο ερικσον ανεφοδιαζεται στο λαδωνα ποταμο. Ολονύχτια μάχη για να σταματήσουν τη φωτιά στη γορτυνία δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πύρινο μέτωπο πολλών χιλιομέτρων.

Gmibkrq5cd9 Tm
Gmibkrq5cd9 Tm from i1.prth.gr
Βρέθηκε εμπρηστής να βάζει γκαζάκια κάτω από δέντρα στα λουτρά γιάλτρων. Γερμανικά κομβόι έχουν παρκάρει στο στάδιο του πύργου, με σκοπό να αναχωρήσουν προς αρκαδία το πρωί της. Η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη. Μέσα στο χωριό δωδεκάμετρο οι… γεννήτρια ρεύματος μεταβαίνει στη χώρα γορτυνίας. Για αρκετά δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο είναι μέσα στη φωτιά! Η φωτιά στην αρκαδία συνεχίζεται με το μέτωπο στην περιοχή της γορτυνίας να έχει φτάσει τα 10 χιλιόμετρα. Το συγκινητικό βίντεο του up stories για τον εθελοντή πυροσβέστη που πέθανε στη φωτιά στην ιπποκράτειο. Πέρα από την απειλή στην αρκαδία, όπου συνολικά δόθηκε εντολή εκκένωσης σε 21 οικισμούς, υπάρχει φόβος η φωτιά να κατευθυνθεί και πάλι προς περιοχές της ηλείας και γι' αυτό έχει.

Επιπλέον, ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας έθεσε σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας υγειονομικές δομές και εκαβ στην αρκαδία.

Γερμανικά κομβόι έχουν παρκάρει στο στάδιο του πύργου, με σκοπό να αναχωρήσουν προς αρκαδία το πρωί της. Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας. «πήρα τηλέφωνο τον κύριο ταξίαρχο από την τρίπολη για να μου στείλει ένα πυροσβεστικό για να σβήσω. Δύσκολη η κατάσταση στη γορτυνία με το μέτωπο της φωτιάς να αναπτύσσεται. Πυροσβέστες από το εξωτερικό επιχειρούν στην περιοχή. Με προσπάθεια και τύχη η φωτιά θα ελεγχθεί η στιγμή που ελικόπτερο επιχειρεί στο μέτωπο στις καματριάδες. Μέσα στο χωριό δωδεκάμετρο οι… γεννήτρια ρεύματος μεταβαίνει στη χώρα γορτυνίας. Newsit τοπικα νεα φωτια στην αρκαδια: Είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό της ελλάδας. Καρέ καρέ οι ρίψεις νερού από ελικόπτερο λέκκας από εύβοια: Επιπλέον, ο υπουργός υγείας βασίλης κικίλιας έθεσε σε κατάσταση μέγιστης ετοιμότητας υγειονομικές δομές και εκαβ στην αρκαδία. Για αρκετά δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο είναι μέσα στη φωτιά! Ελικοπτερο ερικσον ανεφοδιαζεται στο λαδωνα ποταμο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook